Növénykondicionálás felsőfokon

Innovatív szemléletű cégként fontosnak tartjuk, hogy mindenkivel megismertessük a Farnciaországban már piacvezető, kiemelkedő hatékonyságú Agrocean 6.5.5 növénykondicionáló készítményt! Világszerte számos kísérlet és felhasználóktól kért vélemény támasztja alá az algakészítmények hatékonyságát, melyek szerint hektáronként  akár 26%-kal magasabb termésmennyiség érhető el!

Az Agrocean növénykondicionáló készítmény jelenleg a piacon az elsők között szerepel algatartalmát tekintve, mely nem kevesebb, mint 25%! Gazdag mikro- mezo és makroelem forrás: N 16%, P2O5 5%, K2O 5%, Mg 0,04%, B 0,04%, Cu 0,0,1%, Fe 0,04%, Mn 0,0,4%, Zn 0,01%

 

 Az Agrocean barna algáját Bretagne nyugati partjainál ,,aratják,,. A helyi farmerek hosszú évek óta alkalmazzák termőföldjeik, növényeik tápanyag-utánpótlására. Az Agrocean algakészítmény Laminaria digitata tengeri algából készül, speciális technológiával.

Miért épp a barna alga a legmegfelelőbb alapanyag az agrár használatra? Mert az alga naponta kétszer alkalmazkodik az árapály jelenséghez, emiatt speciális ellenanyagokat termel, amit a különleges gyártási folyamat során megőriznek. 

A begyűjtött alga teljes mennyiségét szárítják, majd egy részét őrlik, másik részét re-hidratálják, extrahálják és koncentrálják. Legvégül az őrlemény és a koncentrátum összedolgozása adja a magas beltartalmi értékeket őrző algakészítményt. 

 

A gyártás folyamán 40 mikronnál kisebb méretekre őrlik az algát, mely így a vizes oldatban por alakú szuszpenziót képez, a koncentrált tápanyagokat így a növény még könnyebben fel tudja venni. Egyedülálló a fitohormon, laminaria és vitamintartalma, kiegészítve a növények számára nélkülözhetetlen tápanyagokkal. Algin és jódtartalma miatt igen gazdag oligoszaharidokban, melynek a stresszrezisztenciában van kiemelkedő jelentősége, valamint erős nedvesítő hatású összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák a levélen keresztül való felszívódás mértékét.

 

Permetszer felszívódása:

   

1. kép: Gombaölő szer önmagában kijuttatva

2. kép: Gombaölő szer Agrocean-nel kijuttatva

 

  

3. kép: Gombaölő szer önmagában kijuttatva 15 perccel később

4. kép: Gombaölő szer Agrocean-nel kijuttatva 15 perccel később

15 perccel később készült képeken jól látható, hogy az Agrocean-nel kijutatott gombaölő szer kiválóan megtapadt a növény felületén.

 

Továbbá egyértelmű virágzást stimuláló hatással rendelkezik, mindemellett elősegíti a virágzási periódus egyenletességét, biztosítja a jó terméskötést! Ugyanakkor virágzásban is alkalmazható!

Mikor használjunk Agrocean-t?

- időjárás okozta stresszhatás csökkentésére (fagy, szárazság)

- kórokozókkal szembeni ellenállóság fokozására

- terméshozam növelésére

- növény növekedésének elősegítésére

- termés minőségének javítására

 

Kérjen kedvezményes árajánlatot!

Kiszerelések: 200 ml, 1 l, 5 l, 20 l, 1000 l

 
« Vissza